Jäsenyys

Killan jäsenenä saat oikeuden osallistua killan tapahtumiin ja käyttää kiltahuonetta sekä pääsyn killan sähköpostilistoille. Lisäksi varsinaisena jäsenenä saat äänioikeuden kiltakokouksissa.

Liity jäseneksi

Varsinainen jäsenyys

Killan varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä kaikki AYY:n jäsenistöön kuuluvat henkilöt. Killan jäsenenä saat äänioikeuden kiltakokouksissa, oikeuden osallistua killan tapahtumiin ja käyttää kiltahuonetta sekä pääsyn killan sähköpostilistoille. Jäseneksi pääset yllä olevasta linkistä. Lisätietoa killan jäsenyydestä löytyy killan säännöistä luvusta 2.

Ulkojäsenyys

Killan ulkojäseneksi voidaan hyväksyä killan toiminnasta kiinnostunut henkilö, jota ei voida hyväksyä varsinaiseksi tai vanhaksi jäseneksi. Jäseneksi haetaan samoin kuin varsinaiseksi jäseneksi ja jäsenmaksun suuruus on sama.

Vanha jäsenyys

Killan vanhaksi jäseneksi voi hakea henkilö, joka on ollut killan varsinainen jäsen, mutta ei ole enää AYY:n jäsen. Vanhaksi jäseneksi voit hakea täyttämällä vanhan jäsenen lomakkeen. Vanhan jäsenen ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.