Oletko juuri valmistunut tai valmistumassa oleva ohjelmistoalan juniori-osaaja, joka on motivoitunut viemään oman osaamisensa uudelle tasolle?

Taaleri ja Vincit jatkavat vuonna 2019 yhteistä ohjelmaansa, jonka tarkoituksena on tavoittaa nuoret lupaukset, kouluttaa ja mentoroida heitä tulevaisuuden työhön sekä tarjota näköalapaikka finanssi- ja ohjelmistosalojen huippuorganisaatioiden kanssa. Lisää tietoa ohjelmasta löydät osoitteesta https://koodiväylä.fi.

Työskentely alkaa tammikuussa 2019 ja tapahtuu Helsingin keskustassa. Haemme ohjelmaan yhteensä kolmea ennakkoluulotonta tutkimusmatkaajaa. Hae mukaan ohjelmaan viimeistään 31.10.2018 mennessä. Huomaathan kuitenkin, että paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mitä saan tästä irti?

Finanssialan kannalta keskeistä teknistä osaamista alan parhaiden opastuksessa. Buzzword: C#, JavaScript, React, SQL, noSQL, REST jne.

Kaupalliisia koulutuksia sekä mahdollisuuden perehtyä finanssialan liiketoiminnan erityispiirteisiin. Lisäksi pääset tutustumaan niin käyttöliittymä- kuin palvelumuotoilun menetelmiin..

Kokemusta finanssi- ja ohjelmistoalojen huippuorganisaatioiden käytössä olevista moderneista työskentelytavoista.

Kokopäiväisen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen (Taaleri) hyvällä palkalla ja hemmetimoisilla eduilla heti ohjelman alusta lähtien ja jatkuen sen päätyttyäkin.