Tervetuloa AS20-näyttelyyn!

Automaatio- ja systeemitekniikan killan täyttäessä kunnioitettavat 20 vuotta on hyvä hetki vilkaista taaksepäin ja tutustua siihen, mitä aASit ovat puuhanneet vuosien aikana. Paljon muutoksia on tapahtunut niin haalareissa, kiltahuoneella kuin tapahtumakulttuurissakin, mutta pohjimmiltaan kilta on säilynyt tunnistettavana ja “Aivan Sama!” raikaa yhtä suurella volyymilla kuin aikoinaan.

Polyteekkarimuseolle, osoitteeseen Jämeräntaival 3A, on koottu näyttely AS-killan historiasta. Haluamme toivottaa sinut, entinen tai nykyinen aASi tai aASinmielinen, lämpimästi tervetulleeksi kurkistamaan violetin killan menneisyyteen.

Näyttelyn avajaisia vietetään AS:n phuksisitsien cocktail-tilaisuudessa perjantaina 14.9. klo 18 (vain sitseille osallistujille). Tämän jälkeen näyttely on auki syksyllä 2018 aina museon ollessa auki, eli sunnuntaisin klo 12-14 tai Polyteekkarimuseon kanssa erikseen sovittuna ajankohtana.

Mitä: AS20-näyttely
Missä: Polyteekkarimuseo, Jämeräntaival 3A, 02150 Espoo
Milloin: 14.9.-23.11., Polyteekkarimuseon ollessa auki

FB-tapahtuma: Paina tästä

https://as20.fi
https://www.polyteekkarimuseo.fi/


Welcome to AS20 exhibition!

As Guild of Automation and Systems Technology turns 20 soon, it’s time to look back and get to know what the guild has been up to during the years.

A few things have changed in the overalls, guild room as well as event culture, but AS has remained recognizable and our motto “Aivan Sama!” is yelled as loud as in the beginning.

There is an exhibition at The Polytechnical Students’ Museum (Jämeräntaival 3A) which showcases some pieces of AS history. Welcome to take a look into the purple past!

The museum is open every Sunday from 12 to 14.