Hei uusi phuksi ja tervetuloa Automaatio- ja systeemitekniikan kiltaan! Näille sivuille on pyritty kokoamaan kaikkea materiaalia, josta on apua opintojesi alussa ja ehkäpä jopa koko ensimmäisen vuoden ajan.

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä koulun alkuun löytyy killan phuksioppaasta.

Jos tietoa ei löydy täältä, kysy tarkempaa tietoa Phuksikapteeniltasi.

Phuksikapteeni

Phuksikapteeni on se tyyppi johon otat yhteyttä kun ihan mikä tahansa on huonosti tai muuten vaan :)

Phuksikapteeni

Ville Kauhanen
phuksikapteeni
0400 978 840
Telegram: @Phuksikapteeni

Koski asia sitten pientä juttua tai jotakin isompaa huolta, vastaa Phuksikapteeni parhaansa mukaan vaikka keskellä yötä. (Suositellaan kuitenkin yhteydenottoa päivisin.)

Mitä tehdä ennen koulun alkua -muistilista

  • Ota opiskelupaikka vastaan
  • Ilmoittaudu läsnäolevaksi ja maksa ylioppilaskunnan jäsenmaksu. Samalla maksetaan myös killan jäsenmaksu.
  • Hae opiskelijakorttia
  • Hae asuntoa AYY:ltä tai HOASilta
  • Hae opintotukea
  • Hanki matkakortti
  • Liity Facebookissa ryhmään AS-phuksit ‘18 ja Telegrammissa ASphuksit’18. Telegram (samankaltainen kuin Whatsapp) on suositeltavaa ladata, jos sitä ei jo omista, koska se on Otaniemessä de facto viestintävälinen.

VarASlähtö

Pääset tutustumaan killan jäsenistöön ja tuleviin phuksitovereihisi ennakkoon saapumalla Otaniemen ostarille yhteislähtöön lauantaina 25.8.2018! Mukaan tarvitset En Tule Yöksi Kotiin (ETYK) -varustuksen sekä positiivisen mielen!

Yhteislähtö tapahtumaan lähtee Otaniemen ostoskeskukselta (Otakaari 11) kello 13:00. Autoilijoita tarvitaan kyyditsijöiksi, kaikki apu on tervetullutta. Jos aiot tulla kuskiksi, ota Phuksikapteeniisi yhteyttä jo etukäteen.

Tapahtuma on ollut joka vuosi huikea niin uusille kuin vanhoille opiskelijoille, toivottavasti sinäkin tulet tänä vuonna mukaan! Facebook-tapahtuman löydät tästä.

Ilmoittaudu suoraan Phuksikapteenille tai täyttämällä lomake. Kerro viestissäsi ainakin nimesi ja allergiasi. Lisäksi mainitse, että saisitko auton käyttöösi kuljetusta varten.

Phuksiopas


Phuksioppaasta löytyy hyödyllistä tietoa killasta ja ensimmäisen vuoden opinnoista :)


Lataa pdf