Hei uusi phuksi ja tervetuloa Automaatio- ja systeemitekniikan kiltaan! Näille sivuille on pyritty kokoamaan kaikkea materiaalia, josta on apua opintojesi alussa ja ehkäpä jopa koko ensimmäisen vuoden ajan.

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä koulun alkuun löytyy killan phuksioppaasta.

Jos tietoa ei löydy täältä, kysy tarkempaa tietoa Phuksikapteeniltasi.

Phuksikapteeni

Phuksikapteeni on se tyyppi johon otat yhteyttä kun ihan mikä tahansa on huonosti tai muuten vaan :)

Phuksikapteeni

Lassi Ihalainen
phuksikapteeni
050 494 9522
Telegram: @phuksikapteeni

Koski asia sitten pientä juttua tai jotakin isompaa huolta, vastaa Phuksikapteeni parhaansa mukaan vaikka keskellä yötä. (Suositellaan kuitenkin yhteydenottoa päivisin.)

Mitä tehdä ennen koulun alkua -muistilista

VarASlähtö

Pääset tutustumaan killan jäsenistöön ja tuleviin phuksitovereihisi ennakkoon saapumalla Otaniemen ostarille yhteislähtöön lauantaina 31.8.2019! Mukaan tarvitset En Tule Yöksi Kotiin (ETYK) -varustuksen sekä positiivisen mielen!

Yhteislähtö tapahtumaan lähtee Otaniemen ostoskeskukselta (Otakaari 11) kello 14:00. Autoilijoita tarvitaan kyyditsijöiksi, kaikki apu on tervetullutta. Jos aiot tulla kuskiksi, ota Phuksikapteeniisi yhteyttä jo etukäteen.

Tapahtuma on ollut joka vuosi huikea niin uusille kuin vanhoille opiskelijoille, toivottavasti sinäkin tulet tänä vuonna mukaan! Facebook-tapahtuman löydät tästä.

Ilmoittaudu suoraan Phuksikapteenille. Kerro viestissäsi ainakin nimesi ja allergiasi. Lisäksi mainitse, että saisitko auton käyttöösi kuljetusta varten.

Phuksiopas


Phuksioppaasta löytyy hyödyllistä tietoa killasta ja ensimmäisen vuoden opinnoista :)


Lataa pdf