Kilta käyttää useita eri viestintävälineitä killan sisäiseen viestintään. Tieto killan toiminnasta ja tapahtumista kulkee sähköpostitse viikkotiedotteen muodossa sekä uutiset-osiossa. Lisäksi käytetään foorumia virallisempaan keskusteluun ja Telegramia yleisempään jutteluun. Tapahtumat saat helposti omaan kalenteriisi lisäämällä killan tapahtumakalenterin omaasi. Lisäksi ASkista löytyy ilmoitustaulu hallituksen tiedotteita varten sekä pyykkinaru julisteita varten.

Sähköpostilistat

Sähköpostilistoja käytetään killassa jäsenistön tiedottamiseen ja hallituksen tavoittamiseen.

Killan hallituksen postilista: hallitus ät as.fi. Listan kautta saat yhteyden koko hallitukseen.

Jäsenet lisätään automaattisesti kahdelle killan sähköpostilistoista, as-akt-listalle ja as-jas-listalle. as-akt-lista on killan aktiivilista. Listalle lähetetään viikkotiedotteet, jotka sisältävät infoa killan tapahtumista ja muiden tahojen järjestämistä killistejä mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista. as-jas-lista on AS:n jäsenlista. Listalle kuuluu kaikki killan jäsenet. Listalle lähetetään kokouskutsut sekä tietoa vuosijuhlista.

Lisäksi käytössä on as-rekry-lista, jolle voit itse liittyä halutessasi. as-rekry on lista, jolle lähetetään yritysten työpaikkailmoituksia ja muuta vastaavaa.

Sähköpostilistoille liittyminen tai niiltä poistuminen tapahtuu sivulla, jolle pääset klikkaamalla listan nimeä.

Foorumi

Killan foorumilla keskustellaan asiallisesti virallisia killan asioita. Foorumeille voidaan julkaista esimerkiksi hallituksen pohjaesityksiä, ohjesääntömuutosehdotuksia ja yleistä keskustelua killan asioista. Foorumin löydät täältä.

Telegram

Killan tiedotuskanavalle lähetetään tiivistelmä viikkotiedotteesta sekä lyhyitä infoviestejä killan tapahtumista ja toiminnasta. Tiedotus-kanavalle pääset linkistä: https://telegram.me/automit

Telegram-keskusteluja kiltalaisten keskuudessa on monia, mutta tärkeimmät ovat AS ja AivanVirallinen. AS -keskustelu on kaikkia aASeja varten. Aihe on vapaa ja keskustelu pitkälti moderoimatonta, mutta hyvät käytöstavat pidetään kunniassa. AivanVirallinen voit keskustella killan toimintaan liittyvistä asioista ja tavoitat hallituksen sekä myös monet toimareista. Keskustelun sävy on asiallinen.

Monilla toimikunnilla on avoimet keskustelut, johon aiheesta kiinnostuneet voivat liittyä. Lisäksi kuluvan vuoden phukseilla on oma keskustelunsa.

Telegram-keskusteluiden kutsulinkit saapuvat sähköpostitse viikkotiedotteen ohessa.