Kiltahuoneemme ASki sijaitsee TUAS-talon ensimmäisessä kerroksessa, kirjaston takaisen käytävän päässä. ASkin nimi juontaa juurensa killan alkuajoilta, kun kiltahuoneena oli pikkuinen huone Tietotalossa. Nykyiselle paikalleen ASki muutti TUAS-talon auetessa 2003. Avajaisia vietettiin vuosijuhlaviikolla 17.11.2003 ja nykyisin ASkin synttäreitä juhlitaan noihin aikoihin.

ASki on kiltalaisten olohuone, jossa voi paitsi kuluttaa aikaa luentojen välillä myös esimerkiksi pelata lauta- tai videopelejä ja lukea lehtiä. Tiedetään ASkissa joskus jonkun myös opiskelleen. ASkin pieni kioski palvelee kiltalaisia ja kiltahuoneelta saakin kahvin ja teen lisäksi purtavaa niin pieneen kuin suureenkin suolaisen ja makean nälkään.

ASkin toiminnasta, kaappien täytöstä ja yleisestä järjestyksestä vastaa ASkimestarin johdolla ASkivahdeista koostuva ASkitoimikunta. Toimikunta on oikea paikka ottaa yhteyttä, mikäli ASkiin liittyen on kehitysehdotuksia tai ongelmia. Yhteystiedot löytyvät toimikunnat-sivulta.

ASkissa on myös killan varastokomero, josta hallitus ja toimikunnan jäsenet voivat myydä esimerkiksi killan haalarimerkkejä ja historiikkeja.

ASkiCam

realtime askicamkuva