Killan varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä kaikki AYY:n jäsenistöön kuuluvat henkilöt. Killan jäsenenä saat äänioikeuden kiltakokouksissa, oikeuden osallistua killan tapahtumiin ja käyttää kiltahuonetta sekä pääsyn killan sähköpostilistoille. Jäseneksi pääset alla olevia ohjeita noudattamalla. Lisätietoa killan jäsenyydestä löytyy killan säännöistä luvusta 2.

Uusi opiskelija

Uudet opiskelijat ostavat muiden uusien varsinaisten jäsenien tapaan jäsenyyden sivun alaosassa olevasta linkistä.

Uusi varsinainen jäsen

Killan varsinainen jäsenyys ostetaan kide.app:ista (sivun alaosassa oleva linkki).

Jäsenyyden uusiminen

Jos olet jo ennestään killan jäsen ja haluat uusia jäsenyytesi, riittää että ostat sivun alla olevasta linkistä seuraavan vuoden jäsenyyden. Jäsenyyden ostamisella ei ole eräpäivää, mutta se oikeuttaa jäsenyyteen vain kyseenomaiselle lukuvuodelle (ei vuotta ostohetkestä).

Vanha jäsen

Killan vanhaksi jäseneksi voi hakea henkilö, joka on ollut killan varsinainen jäsen, mutta ei ole enää AYY:n jäsen. Vanhaksi jäseneksi haetaaan täyttämällä vanhan jäsenen lomake kide.appissa. Vanhan jäsenen ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Ulkojäsenyys

Killan ulkojäseneksi voidaan hyväksyä killan toiminnasta kiinnostunut henkilö, jota ei voida hyväksyä varsinaiseksi tai vanhaksi jäseneksi. Jäseneksi haetaan samoin kuin varsinaiseksi jäseneksi ja jäsenmaksun suuruus on sama.

Jäsenyyden ostaminen