Opintojen aloitus

Hei uusi Fuksi ja tervetuloa Automaatio- ja systeemitekniikan kiltaan! Näille sivuille on pyritty kokoamaan kaikkea materiaalia, josta on apua opintojesi alussa ja ehkäpä jopa koko ensimmäisen vuoden ajan.

Hyödyllistä tietoa ja vinkkejä koulun alkuun löytyy killan Fuksioppaasta. Jos tietoa ei löydy täältä, kysy tarkempaa tietoa Fuksikapteeniltasi.


Lataa pdf

Fuksikapteeni on se tyyppi johon otat yhteyttä kun ihan mikä tahansa on huonosti tai muuten vaan :)

Fuksikapteeni

Leia Nummisalo
phuksikapteeni
050 572 4080
Telegram: @phuksikapteeni

Koski asia sitten pientä juttua tai jotakin isompaa huolta, vastaa Fuksikapteeni parhaansa mukaan vaikka keskellä yötä. (Suositellaan kuitenkin yhteydenottoa päivisin.)

Mitä tehdä ennen koulun alkua -muistilista

VarASlähtö

Joko alkoi kiinnostaa minkälaista porukkaa AS:lla aloittaa nyt syksyllä? Onko viikonloppu tyhjänä ilman jännittävää ohjelmaa? Pidätkö retorisista kysymyksistä? No en minäkään, mutta jos vastasit ensimmäiseen kahteen kysymykseen kyllä, saavu ihmeessä varASlähtöön 22.8!

VarASlähdössä sinulla on mahdollisuus tutustua sinun kanssasi samaan aikaan opiskelun aloittaviin fukseihin sekä vanhempiin tieteenharjoittajiin. Kyseessä on rentoa tutustumista ja hengailua.

VarASlähtö järjestetään Otaniemessä 22.8. Tavataan Alvarin aukiolla, tunnistat liilahaalariset ISOt varmasti joukosta.

Mitä: Hengailua uusien AS-tyyppien kanssa!
Missä: Otaniemi, Alvarin aukio
Milloin: 22.8., klo 14 eteenpäin.
Miksi: Koska kivaa!

Orientaatioviikko 31.8. - 4.9.

Orientaatioviikko järjestetään ennen opiskelun alkua. Viikolla tutustutaan muihin opiskelijoihin, tiloihin ja hoidetaan pakolliset asiat kuntoon. Uusi paikka ja ihmiset voivat jännittää jokaista! Ei kuitenkaan tule huolehtia sillä jokaisella fuksilla on kasa ISOja pitämässä teistä huolta. Orientaatioviikon ohjelmaan kuuluu yliopiston tervetuliaistapahtumia, hengailua hyvässä hengessä sekä kampukseen ja opiskelijatovereihin tutustumista.

Kannattaa muistaa ottaa mukaan maksukuitti ylioppilaskunnan jäsenmaksusta tai opiskelijakortti, jotta saa ruuan opiskelijahintaan. Mukaan kannattaa varata myös hieman käteistä ja roppakaupalla iloista ja avointa mieltä!

Hyödyllisiä yhteystietoja / linkkejä

Opinnot

Ylioppilaskunta

Terveydenhoito

  • YTHS
  • Otaniemi: Otakaari 12
  • Töölö: Töölönkatu 37 A

Liikkuminen

Ruokailu

Asuminen