Banner

Vaalit

Vuosi lähestyy loppuaan, ja on aika valita killalle toimijat vuodelle 2017. Uudet toimijat valitaan vaalikokouksessa, joka pidetään maanantaina 21.11. klo 15:15 alkaen Kandidaattikeskuksen E-salissa, osoitteessa Otakaari 1.

Kiltalaisten toivotaan käyvän vaalikeskustelua sekä lähtevän ehdolle jo ennen vaalikokousta killan vaalifoorumilla. Foorumin käyttö vaatii kirjautumista / rekisteröintiä.

Vaalifoorumilla on nähtävillä hallituksen pohjaesitykset hallitus- ja toimihenkilöviroista vuodelle 2017. Voit asettua pohjaesitysten mukaisiin virkoihin tai esittää perustettavaksi muita virkoja ja hakea niihin.

Ehdolleasettuminen on nyt auki. Käy siis kirjoittamassa oma hakemuksesi foorumille. Samalla kannattaa lukea ja kommentoida muiden killistien hakemuksia. Ohjeet hakemuksen tekemiseen löytyvät vaalifoorumilta ja mallia voi ottaa esimerkiksi aikaisempien vuosien hakemuksista.

Ehdokkaat näet ehdokassivulta, jolta yhdellä silmäyksellä näkee, ketkä ovat ehdolla. Ottakaa tiedottajaan yhteys, mikäli haluatte päivittää tietojanne ehdokassivulle.

Sponsorina Tuxera